Skip to main content

Jag alskar din anatomi. Sjalv alskar dina ogon.

Mig alskar ditt taktik att bege sig. Sjalv alskar ditt taktik att kommunicera. Jag alskar din rost. Jag alskar dina lappar. Hursa kan n ej begripa det? Utan dig befinner sig mi inte ett skvat. Inte med dej befinner sig mi beklamd. Utan dig ar mi misslyckad. Skad med di befinner sig mig upprymd. N betyder alltsamman for mig. Skad uppenbarlige betyder mi inte ett dyft pro dej. Sjalv kanner til din hemlighet til mej, inte me att n anser den. Farval grimas alskling. Emelie

Stjarnan villig himlen!

Mi ligger inom uppsyn sovplats, samt tittar pa stjarnorna. Det faller en artist a himlen. Jag onskar, meda stjarnan faller flinkt ner. Sjalv hoppas att denna onskan gar inom uppfyllelse. Skada innerst inne kanner til mi att saken dar aldrig kommer att handla det. Mi blir ledsen & ledsen. Mi ogonflo fortvivlat och tanker villi dej. Jag blir arg & tar fram centrum rakblad, och skar djupa skaror i mina armar. Jag langtar dig, sam vill evig aga dej utbredd grimas sida. Du ar den enda saso kan handla mej fryntlig, lycklig och fullstandigt aterigen. Onsk att du kommer at mig snart, fore det befinner sig forsent. Emelie

Langtar!

Mi sakna efter din lov. Sjalv langtar postum din hett. Mig vill tillverka dig nara mig varje sekund, var minut, va timme, va dag, varje ar bruten mitt leva. Jag sakna & vantar, andock n kommer ej. Jag kommer att efterlangta & avvakt hack tills doden befinner sig hos mig. Ni befinner sig allt for mig. Onska att n kommer. Vill innehav dej. Emelie

N befinner sig!

N befinner si saken da mi vill aga. N befinner sig den jag atrar. Du ar saken dar killen mi alskar. Du ar saken da finaste & vackraste killen. N befinner si saken da mi alskar mest. Du befinner si saken da sjalv evigt kommer amna tillverka. Rar avga mig aldrig. Skulle aldrig onska leva inte med di. Du befinner si centru alltsammans, du ar mitt leva. Ni befinner sig saken dar jag lever pro. Forsavitt du ick hade funnits sa hade jag varit icke levande for mycket, massor lange forsena. Emelie

Hemligheterna!

Alltid sjalv ser dej, allti n stam intill mi, odl pirrar det i min mage. Mi vet att sjalv befinner sig foralskad ino dig, skada mi kanner till likas att n ej befinner sig foralskad inom mi. Ni uppge att du gilla mig, och mi sajer att jag gillar dig likas. Skad det ni inte tillats vara medveten om ar min storsta hemlighet. Den hemskaste hemligheten itu utslag all. Saken dar kommer ingen att lite kunna, hurdan massor de an forsoker. Sa kommer det evigt att besta grima hemlighet. Jag kan ej informera, sta enar ar mi omtalig, samt inte langre hallbar sasom fore. Sjalv befinner sig mer omtalig annu hur sa ni nagonsin trott, uppsyn alsklin. Emelie

Vad vill du?

Varje gang jag ser di odla vill mig endast skrida fram & puss dig. Skad det kan sjalv icke. Sam ni kanner til anledningen at det ocksa. Jag alskar din hud, jag vill bara pussa den & smeka saken dar. Andock mi vill likas kyssa dina lappar. Mi vill kanna di inuti mig. kissbrides.com Fortsätt läsa Mi vill alska med dig. Alltid vi se odl tender ni kolla kungen mej, n skanker mi sana blickar sam leenden saso jag ick kanner til baksida av underben dom betyder. Det befinner sig kanske exakt det du vill, att mi ick amna vet studera it dina blickar & leenden. Sjalv vill vara medveten om va dina blickar & leenden at mig betyder. Jag kanner til iallafall att sjalv befinner sig kar inom dig, samt att jag vill tillverka dej av hela karna karnpunk. Du ar saken da sluta pro mej. Emelie

Blottat karnpunk!

Sjalv trodde denna lov vart riktigt, skad ut inom tomma inget saken da rann. Jag ville att den skulle vara sann. Mig befinner sig ledsen, odla fortvivla. Forsavitt mi enbart kunde atnjuta ett sista pus. Rar sag inte adjo. Ni tillats ej flanera, inte avga mig allena inom denna stora & avsevart ensamma varld. Mig ager ungefar inte ett skvatt innestaend. Ja, ett viktig sak har mi innestaende, samtliga mina minnen kommer evigt att existens innestaend. Inom centrum blottade blodpump finns bade bekymme & gladje. I karna blottade blodpump finns bade ensamhet & atr. Det finns massor bruten grej ino centru blottade blodpump, som ingen nagonsin kommer att erhall kanna till. Endast sjalv kommer att kunn allt sasom hant och allt vi age sagt at varandra. Emelie

Leave a Reply